Intotdeauna mi-am dorit sa vad Aurora Boreala. Sa ma bucur de luminile nebune care se joaca pe cerul nordului. Sa ma minunez si sa raman mut in fata maretiei naturii.

Asa ca m-am hotarat sa plec in Norvegia, sa vanez Aurora Boreala si sa ma las uimit de frumusetea ei.
In drum spre Nordkapp o sa mai vizitam cateva obiective interesante: Munich, ca sa bem o bere in cadrul Oktoberfestului (orecum o sa fie o reeditare a aventurii de anul trecut), Oslo, Aurland, Trondheim.Dar nu o fac oricum. O sa plec cu autostopul, din Bucuresti si pana la NordKapp. aproape 6000 de kilometrii. Si nu o sa plec singur, Radu Neagu este indeajuns de nebun incat sa ma insoteasca intr-o aventura extrema, avand in vedere felul in care o sa calatorim si conditiile de acolo.

Desi plecam in mijlocul toamnei speram ca acolo sa nu ne trezim in mijlocul iernii. Insa asta face aventura chiar mai palpitanta.

Mai multe despre aventura asta in curand pe blog. O sa scriem despre tot ceea ce se intampla cu proiectul asta. Cum ne pregatim, ce informatii interesante gasim, iar apoi, din 22 septembrie, va povestim experienta de a pleca in cautarea Aurorei Boreale.Mai jos gasiti un infografic pe care va rog sa il dati mai departe la cat mai multa lume.
Daca vreti il puneti la voi pe blog, puteti folosi codul urmator:
<div id=”HitchHikingToAuroraBorealis”>
<a href=”http://bit.ly/AuroraInfografic” target=”_blank”><img title=”cu-autostopul-spre-aurora-boreala” src=”http://umblacreanga.ro/wp-content/uploads/2012/07/cu-autostopul-spre-aurora-boreala.jpg” alt=”Cu autostopul pana la Aurora Boreala” width=”560″ height=”1680″ /></a>
</div>

Tags: , , , , ,