Anul asta toata lumea m-a intrebat ce aventura nebuna am de gand sa intreprind. Din pacate, n-am avut raspuns. Am trecut prin niste momente care m-au lasat cu mintea goala cand a venit vorba de a pleca prin lume.  Cautam totusi ceva care sa fie intrigant si periculos, sa ma faca sa traiesc si sa ridic putin stacheta fata de aventurile anterioare.

M-a salvat aventura Heineken, care, desi a fost una excelenta si plina de situati neprevazute (o sa vedeti, apar in curand si urmatoarele filmulete), a fost parca prea scurta. Am nevoie de ceva mai de lunga durata, care sa ma solicite la maxim si care sa ma faca sa imi intrec limitele.

Asa ca la anul m-am gandit sa plec cu autostopul spre Asia. E un vis mai vechi de-al meu sa vizitez acest continent, si nu puteam sa ma gandesc la un mod mai bun de a calatori decat cel care simt ca ma reprezinta cel mai mult.

La o scurta privire, sunt pe putin 13000 de km. Habar nu am cat o sa imi ia ca sa ajung acolo, In mare, as merge de la Bucuresti pana in Singapore, dar nu e neaparat o destinatie finala asta, nici macar un traseu fix.

Stiu ca sunt extrem de multe locuri frumoase in Asia de vizitat. Locuri uimitoare, locuri pline de istorie, sau de tehnologie, sau de oameni frumosi. De aceea vreau sa va intreb pe voi despre locurile astea.

Am nevoie de recomandarile voastre pentru a putea sa imi fac o harta de locuri pe care ar trebui sa le vizitez, ca mai apoi sa ma hotarasc ce si cum. Caut in principal locuri cu peisaje uimitoare, cu traditii interesante si in care poti sa faci lucruri inedite. Dar nu va rezumati la asta, povestiti-mi de orice vi se pare voua interesant.

cu-autostopul-spre-asia

Tags: , , ,