Pentru ca incep usor usor sa pun pe picioare un nou proiect, o noua aventura plina de suspans, adrenalina si necunoscut, incerc sa ma documentez cat pot de mult despre aventurile altor oameni extraordinari care au avut parte de experiente de neuitat prin partea aia de lume in care vreau si eu sa ajung: Asia. Fac asta pentru ca sunt curios sa vad cum au relatat ei aceste aventuri si ce vor sa afle cei care ii urmaresc.

Din Mongolia pana in Hong Kong pe jos

Simona mi-a semnalat aventura lui Leon McCarron si Rob Lilwall care, la inceputul iernii din 2011 s-au apucat sa strabata pe jos Desertul Gobi pentru a ajunge din Mongolia in Hong Kong, la 6 luni dupa ce au plecat. Au avut parte de multe aventuri, de la temperaturi extreme pe care au trebuit sa le infrunte, pana la oameni super ospitalieri care i-au ajutat pentru a-si atinge visul. Pana la urma, cred ca despre asta este vorba atunci cand calatoresti: despre oamenii pe care ii intalnesti si pot face ca aventura ta sa fie pozitiva sau negativa, si mai putin despre locurile prin care treci.

Puteti citi aventura lor pe site. Rob a scris si o carte pe care puteti sa o cumparati de aici (National Geographic au facut si un mini serial cu ceea ce au filmat cei doi de-a lungul calatoriei).

Tags: , , , , ,