cetatea_enisala1

Prima data cand am auzit de Doru Panaitescu mi s-a spus ca este un tip pasionat de tot felul de sporturi extreme. Printre ele, off-road-ul este unul dintre preferatele lui.

Pentru mine, off-road inseamna sa mergi cu masina pe drumuri pietruite, fara asfalt pe ele. Dar, calatorind cu Doru cu ceva vreme in urma, am aflat ca off-road, la standardele lui, inseamna o experienta mult mai puternica si intensa. Experienta pe care o sa o simt pe propria piele in cadrul proiectului 4×4 Goodyear Experience, pe un traseu pus la cale de Doru.

In tura asta, in care o sa fim plecati weekendul acesta, o sa ne plimbam prin Dobrogea, o parte a tarii prin care nu am prea dat (in afara unei vizite la Tulcea si in delta…). O sa vizitam : Cetatea Enisala / Cheile Dobrogei / Cariera de Creta, plus zeci de kilometri de coclauri doar de Doru stiute.

Ne vor purta pe aceste coclauri 2 masini  Ford Kuga, puse la dispozitie de Tiriac Auto, incaltate cu anvelope Goodyear speciale pentru off-road, pentru o experienta completa. Eu voi fi pasager, dar poate ma lasa si pe mine Doru sa invart de volan de 2-3 ori pe acolo pe coclauri. Mai vin cu noi the evil twin brother al lui Doru, Mircea, si Dragos Asaftei (asa ca o sa avem super poze dupa experienta asta).

Weekendul asta ar trebui sa ma ajute sa trec peste amaraciunea ca tocmai m-am intors din Norvegia! :)

Revin cu poze si impresii din calatorie in curand.

[fotro 1]

Tags: , , , , ,