Nici nu am schimbat bine “jobul” ca deja imi iau vacanta, o sa ziceti. Cum, ba, deja te duci in tabara, iti iei concediu? Pai cum era aia cu visele, sa muncesti pentru ele? Le-ai lasat balta deja?

Asa pare cand amintesc de tabara, nu? Insa tabara asta e speciala. De fiecare data cand m-am dus (de fiecare data vara), am plecat cu multe cunostinte de acolo. Si cu multi prieteni, cu multe contacte, cu multe lucruri noi pe care le-am aflat.

Si chiar daca e o tabara, si da, o sa ne distram, avem o multime de ingrediente pentru a face asta, Social Media Sumer Camp este ceva special. Ceva care leaga prietenii nu doar intre oameni, dar si intre branduri si bloggeri, agentii si bloggeri, sau pur si simplu, intre clienti si social media. Pentru ca aici fiecare poate sa afle ce se mai intampla in industrie, poate sa discute fara ocolisuri, la subiect, despre campanii sau alte lucruri care ii intereseaza. Pentru ca 4 zile petrecute impreuna sudeaza parteneriate si colaborari mai bine decat orice altceva.

Eu ma duc optimist acolo. Acu 2 ani am plecat cu un parteneriat de acolo, anul trecut, oarecum, cu un job. Anul asta sper sa apuc sa povestesc oamenilor despre planurile mele de viitor si sa le trezesc interesul, astfel incat sa facem sa fie bine :D Oricum ar fi, o sa fie bine, mai ales ca imi e dor sa fac networking de calitate, in ultima vreme nu am prea mai avut ocazia sa ies la astfel de evenimente.

Bun, acum, vreti sa va tin la curent cu ce se intampla acolo? Vreti sa aflati ceva de la brandurile si agentiile care participa la tabara asta?

social media summer camp

 

Tags: , , , ,