- Hai, cine se da primul? Fara frica, nu conteaza daca v-ati mai dat sau nu, invatam acum impreuna.

Curajos din fire, zic: EU! Doar am mai incercat ceva asemanator, wakesurfing, acum un an, in Spania, langa Tarifa, deci nu poate sa fie foarte greu.

Iau vesta pe mine. E rece. Piele de gaina imediat! Nu de la vesta, ci de la faptul ca am vazut cum Leon, instructorul, ia placa si o pune langa mine. Deja ma imaginez taind valuri, facand tumbe peste ele. Usor, Bogdane, intai facem un mic training! wakeboarding desperados (2) -Intinde mainile, lasa barca sa te traga. Aduci picioarele langa placa, nu tragi deloc, iar cand te ridici, misti bazinul in fata! Hai, acu in apa!

Plutesc! Barca se indeparteaza de mine. Tin coarda in mana, incercand sa imi repet in cap ce trebuie sa fac: tine mainile intinse, nu tragi deloc, lasi barca sa te traga; du fundul cat mai aproape de placa. Usor de zis, greu de facut. La prima incercare esuez. N-am respectat nimic… Ba chiar, din cauza asta, coarda mi-a smucit umarul!

– Ce-ai gresit? A….totul! Hai, mai incercam odata.

-Nu mai gandi, actioneaza din instinct! Hai ca poti!, imi spun in minte.

Barca se indeparteaza iar, coarda se intinde, incep sa simt apa sub placa. Ma ridic, ma las pe spate! Ah, e bine. E asa cum imi imaginam. Las barca sa ma traga usor, incercand sa ma relaxez, sa ma bucur de senzatia asta de libertate. Colegii din barca aplauda! Bravo baaaaaa!!! wakeboarding desperados (1) Apoi cad!  Hahaha, a fost fun, mai vreau, Leon aproba, intoarce barca si aduce coarda mai aproape de mine. Hai, inca o tura. Hai ca e fun, stai si tu mai mult pe placa.

wakeboarding desperados (3)

Lumea chiuie in timp ce eu ma scufund usor dupa ce am dat drumul la coarda. Am fost primul, am reusit sa stau pe placa. Wicked!

wakeboarding desperados (4)************

Toate astea s-au intamplat weekendul trecut la un party Desperados (daca nu stiti, e vorba de o bere cu aroma de tequila, care comunica intr-un mod foarte misto si neconventional de multe ori, pentru oameni activi, plini de viata, pasionati de adrenalina si nonconformisti; adica eu sunt in target :D ), Wild Wake, un eveniment ce a marcat deschiderea sezonului de wakeboarding pe lacul Snagov. Este primul eveniment dintr-o serie mai lunga pregatita de Desperados vara aceasta, asa ca puteti sa stati cu ochii pe pagina lor de facebook sa fiti la curent cu noutatile. Sau pentru a vedea mai multe poze din weekend, ca sa vedeti cam cum a fost atmosfera! wakeboarding desperados (5)[ foto via Piticu]

Tags: , , ,