Majoritatea strainilor pe care i-am cunoscut au auzit de Romania datorita lui Dracula, contele din scrierile lui Bram Stoker. Si cam asta cred ei despre noi, ca suntem vampiri (pe bune, chiar am intalnit pe cineva care ar fi bagat mana in foc ca totul este adevarat). Probabil de asta foarte multi romani se deghizeaza in vampiri de Halloween, ca na, vine natural.  Ce sa mai, pana si eu am facut asta acu cativa ani. Tin minte ca aveam si o pereche de dinti fosforescenti, ii primeai la ceva guma, parca.

Eh, cum maine este Halloweenu, plec la vanatoare de vampiri prin Bucuresti. KFC m-a provocat la aceasta vanatoare de vampiri, astfel ca, alaturi de o brigada de colonei Sanders, o sa cutreier party-urile de Halloween din Centrul Vechi si o sa exorcizam vampirii pe care ii intalnim cu sos glen. A se vedea imaginea alaturata ca sa vedeti ca avem si o trusa completa. :)trusa-de-vanat-vampiri

Chestia nasoala este ca habar nu avem pe unde or sa misune vampirii maine seara, ca na, or fii multe petreceri de care noi probabil nu o sa stim. Asa ca am nevoie de ajutor sa aflu de cat mai multe petreceri care au loc in intervalul 23 – 03 maine seara in centrul vechi. e indeajuns un comentariu cu eventu de pe facebook, sau macar unul cu numele localului. Iar dintre cei care comenteaza, o sa aleg un castigator cu care saptamana viitoare merg sa devoram impreuna un bucket de aripioare, cu tot cu sos glen!

Eu sincer mi-am pus in gand sa gasesc minim 20 de vampiri.

Ah, inca 2 chestii nice, apropo de treaba cu Halloweenu la KFC:

  1. Maine, intre orele 17-18, la orice restaurant KFC din tara, primesti gratis 3 aripioare picante si un sos glen, asta doar daca vii deghizat in vampir. Ca sa va mearga usturoiul la inima mai iute!
  2. Pana duminica, pe pagina de facebook KFC, exista o aplicatie in care puteti sa va faceti varianta voastra de groaza (sau a prietenilor, mi se sopteste sub palarie), puteti castiga unul din cele 20 de premii a cate 4 meniuri de 5 Hot Wings, o portie medie de cartofi prajiti, o racoritoare la 0,4 l si un sos de usturoi.

KFC Halloween

Mna, va astept cu ideile de party-uri unde sa iesim la vanatoare!

 

Tags: , , ,