Acu 2 weekenduri am facut ceva ce nu credeam ca o sa mai fac vreodata: sa ajung la 6 dimineata intr-un KFC, sa imi pun uniforma, si sa ma apuc sa pregatesc mancare pentru oameni. Cine nu stie, eu am lucrat in paleolitic la KFC, vreo 4 luni.

De ce si cum s-a intamplat asta?,  o sa intrebati.

Reteta a fost simpla, ca sa spun asa: se iau 5 bloggeri (moi, Mariciu, Cismaru, Ivo si Lucian) pusi pe distractie si se incalzesc putin la bowling avand grija sa nu ramana dezhidratati de la efort. Apoi sunt mutati intr-un bar mai mare pentru a avea loc in voie sa se desfasoare, si sunt lasati sa se distreze pana dimineata, avand insa grija sa stie ca cine adoarme pana la ora 6, primeste pedeapsa (anume sa cante Jingle Bells timp de o saptamana, la 7 dimineata, celorlalti, ca sa ii trezeasc sa mearga la serviciu). Cand se apropie vremea, sunt scosi din cuptor si transportati la un restaurant KFC, ca sa isi prepare singuri micul dejun, cel mai nou preparat KFC, care contine Chicken Toast si Chicken Wrap, cafea, dar și dulciuri: Choco Cookie.

Mic Dejun KFC

Ei, dupa toata desfasurarea de forte, ajunsi in restaurant, am fost camuflati corespunzator ca sa respectam normele de igiena (se pare ca nu s-a schimbat nimic in privinta asta in KFC, pun in continuare accent foarte mare pe asta), am trecut dupa tejghea, cum s-ar zice, si am inceput sa ne preparam fiecare micul dejun.

Eu stiam sa prepar doar clasicele de la KFC, ca na, in paleolitic nu aveau mic dejun in meniu, dar am invatat repede cum se face totul: se iau #ouapebune si #puipebune, proaspat preparate, pe loc, imediat ce se ia comanda clientului (care sunt produse achizitionate local, din Romania, de la furnizori agreati), si sunt asezate cu grija fie in chifla sau tortilla si sunt apoi rumenite timp de 30 de secunde in aparate speciale care asigura o pregatire perfecta a preparatului intr-un timp foarte scurt. Se dau clientului care o sa le devoreze cu pofta dupa o noapte de petrecere sau inante de o zi plina lunga, ca doar de aia s-a trezit devreme.

De fapt, despre asta e vorba: Micul-Dejun de la KFC este o varianta foarte buna de mic-dejun luat dupa o noapte de party, dar nu numai, ci si pentru cei care se trezesc devreme sa plece la munte, lucreaza in afara Bucurestiului sau isi doresc un mic-dejun bun pe care sa-l ia rapid din gara sau din masina.

Bun, cand puteti sa gasiti oferta asta si unde?, o sa intrebati.

Oferta este disponibila in momentul acesta doar in Bucuresti, in KFC Drive-uri: Baneasa, Militari, Mihai Bravu si KFC Gara de Nord, de luni pana duminica in intervalul 6-11 AM in aceste restaurante, iar in KFC Dorobanti de luni pana vineri, in intervalul 8:30 – 11:00 AM.

Ok, si poze cu protagonistii, sa nu ziceti ca vorbesc prostii!

Ah, si nu uitati sa va ridicati comanda in mod corespunzator :)))

Tags: , , , , , ,