Daca te uiti la “Razboiul depozitelor” o sa spui ca nu e asa greu sa evaluezi si tu precum oamenii din serial. Doar te uiti un minut, vezi 2-3 piese de rezistenta care crezi ca or sa iti aduca banii inapoi, si apoi licitezi putin peste pentru lucrurile care crezi ca n-au nicio valoare.

Ei, HISTORY Romania ne-a dat un nou task, mie si lui Marian: sa evaluam o Dacie 1310 (care sincer, arata exceptional, foarte bine intretinuta si cu cat mai multe elemente originale, inclusiv bibeloul de pe schimbator, demna de Colectia de la Count’s Kustoms) si lucrurile din portbagajul ei. La prima vedere, cum ziceam, parea usor: 2 casete video, un binoclu frantuzesc ce parea vechi, o colectie de reviste Playboy, un casetofon vechi, un cutit de vanatoare, 2 casti de constructor, un DEX si cam atat am tinut eu minte, ca restu mi se pareau ciurucuri. Dar, mare mi-a fost surprinderea cand m-am inselat destul de bine la pret, si am suprasolicitat.

Mariciu a fost mai aproape de valoarea totala a obiectelor, astfel ca a castigat proba. Bravo ba!

In alta ordine de idei, puteti urmari mai jos episodul 2 din #ProvocareaHISTORY, ca sa vedeti cum s-au desfasurat ostilitatile.

 

Tags: , , , , , , ,