Mna, poate nu ma pricep eu foarte bine la cautat antichitati prin targuri sau la evaluat lucruri din depozite, dar, ca un adevarat aventurier ce sunt, sunt as la probele fizice. Bine, vorba vine as, pentru ca din pacate si conditia mea fizica s-a dus in ultima vreme.

Ultima provocare a celor de la HISTORY s-a desfasurat la Comana, in parcul de aventura, unde eu, omul muntilor, si Mariciu, vikingul, ne-am intrecut ca doi barbati in probe fizice si de indemanare. Adica am facut un traseu din parc si am tras cu arcul. Mna, eu am facut exact ce am promis. Adica l-am batut pe Mariciu la proba asta. Sincer, nu ma asteptam sa fiu asa gazela la inaltime, nici sa fiu Robin Hood, dar m-am descurcat mai bine decat el, si am castigat proba. Oricum, pentru mine a fost cea mai distractiva proba, una la care m-am simtit in elementul meu.

Per total, scorul a fost egal. E mai bine asa, am ramas prieteni :P Glumesc! A fost o campanie pe cinste, ne-am distrat de minune si am facut niste episoade foarte faine. Multumim HISTORY Romania!

Mai jos, episodul 3. Eh, voua cum vi s-a parut campania?

Tags: , , , , ,