Concurs-momondo-thailanda

Am o slabiciune pentru Momondo.com de cand am fost in Norvegia acu 2 ani sa vad Aurora Boreala, cand l-am intalnit pe fondatorul site-ului, care ne-a luat la ocazie pe mine si pe Gabi, din Copenhaga pana in Malmo.

Am inceput atunci sa citesc mai multe despre site si sa urmaresc activitatea lor pe social media, stiind ca sunt foarte activi si ca vor sa intre si pe piata din Romania.

Astazi mi-a sarit in ochi un concurs interesant pe care il desfasoara pe pagina lor de facebook: Castiga 2 bilete de avion spre Thailanda.

Aplicatia arata foarte foarte bine si are si un mecanism interesant. Intai trebuie sa iti alegi o destinatie de pe glob, iar apoi sa ghicesti ce temperatura este in acel moment in acel loc. Imi place ca au trecut putin peste mecanismele simple gen “sign-in and win”. Daca temperatura aleasa de tine este corecta, esti inscris in tombola.

Am participat si eu, ca tot am in minte nebunia asta sa plec in Asia cu autostopul, si trebuie sa ma intorc cumva de acolo, nu?

Zic sa aruncati un ochi, fie din curiozitate, sa vedeti o aplicatie interesanta, care arata curat si frumos, sau, de ce nu, daca va simtit norocosi, sa castigati premiul pus in joc!

 

Tags: , , , ,