July 21, 2024

Alege jobul de model pentru a beneficia de independența financiară mult dorită!

Stabilitatea financiară nu este doar o expresie, nenumărate persoane se confruntă cu concedieri sau tăieri de salarii. Mai ales tinerii sunt debusolați și nu știu încotro să se orienteze, dat fiind faptul că majoritatea angajatorilor cer experiență în diverse domenii.

Cum plecarea din țară nu este o soluție, aceștia din urmă pot găsi ceea ce caută, respectiv independența financiară în mediul online, dezvoltat mai ales în perioada pandemică.

Un job care se poate practica de acasă este ideal pentru cei ambițioși care nu mai vor să depindă de altcineva din familie. Ne referim aici desigur la modelele de videochat care au ales beneficiile oferite de un studio din capitală.

Munca la un studio de videochat, ce presupune ea?

Sigur că părerile sunt împărțite în ceea ce privește genul acesta de job, dar ele vin din partea unor necunoscători. Cine activează ca model știe că un studio de videochat din capitala cu beneficii care iti ofera independenta financiara de care ai nevoie este cheia.

Într-adevăr, aici un loc de muncă este stabil, se fac formele legale, ești sprijinit și ajutat de o echipă entuziastă și primești un salariu mai mult decât satisfăcător.

Poți alege să lucrezi în ture, de dimineață, la prânz sau de noapte, așa după cum îți este bioritmul. În același timp ai parte de mai mult timp liber, petrecut cu cei dragi. Iată deci că la Prime Studios a fi model de videochat este mai mult decât un job, este o pasiune care aduce bani frumoși și nenumărate alte beneficii.

Dar aici nu se cere experiență?

Cel mai probabil că aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, dar uite că la agenția Prime Studios acest lucru nu este necesar. Și asta pentru că aici se pune mai mult preț pe pregătirea specifică acestei echipe. Modelele sunt îndrumate în cadrul unui training special cum să se comporte cu cei care le solicită prezența în cadrul show-urilor. Mai mult chiar, dacă nu cunosc limba engleză, acest lucru se poate remedia tot prin intermediul unor cursuri gratuite.

În felul acesta vor căpăta încredere în ele și vor câștiga sume mai mari de bani, pe lângă salariul garantat. Acesta este de 5000 de lei în primele trei luni, dar crește în funcție de orele petrecute în online.

Echipa de la Prime Studios susține inclusiv confortul emoțional în așa fel încât toți angajații să simtă că fac parte dintr-o mare familie.

Cât se câștigă, de fapt, din activitatea de model de videochat?

Sumele vehiculate chiar reflectă realitatea, pentru că da, un model care se implică are parte de câștiguri din ce în ce mai mari. Pe lângă salariul fix garantat, acesta mai primește în plus nenumărate comisioane și bonusuri, dar și posibilitatea de a călători în cadrul unui city-break. Concursurile din cadrul agenției se organizează lunar și stimulează spiritul de competiție într-un mod plăcut, oricine poate fi următoarea câștigătoare.

În plus, agenția oferă modelelor sale posibilitatea de a-și schimba look-ul în cadrul unor ședințe de înfrumusețare la cabinete de specialitate.

Casa și mașina mult dorită sunt la un click distanță, profită și tu de această șansă. Mai multe detalii pe pagina oficială.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Telefon: 0725 165 944