June 23, 2024

Aquavia, 19litri de sanatate si traditie pe care strainii le descopera abia acum!

aquavia 19litri

aquavia 19litri

Produsele sau serviciile la care romanii exceleaza, iar strainii incearca sa ne calce pe urma, nu sunt foarte multe, mai ales daca ne referim la cele de baza. Totusi, la capitolul “apa de baut”, stam foarte bine: nu datorita celei de la robinet, care nu poate fi intotdeauna catalogata drept potabila, din cauza aspectului, mirosului si gustului neplacute, ci datorita sortimentelor de izvor imbuteliate. Printre acestea, se numara si AQUAVIA 19litri, celebra apa alcalina cu un pH de 9.4, care are numeroase calitati, dar si o poveste demna de impartasit cu intreaga lume.

Astfel, bidoanele de AQUAVIA 19litri sunt umplute direct la sursa, la poalele Muntilor Apuseni, in vecinatatea arborelui de Sequoia cu o inaltime de 40 de metri, care continua sa creasca, in mod cu totul improbabil, in acest loc. Originari din America de Nord, acesti copaci pot trai pana la 5.000 de ani, pot atinge o circumferinta de 38 de metri si o inaltime de 145 de metri. In cazuri rare, ei pot fi plantati si rezista si in alte tipuri de clima, iar exemplul din judetul Cluj este cel mai relevant din tara noastra.

Inainte de a se “transforma” in AQUAVIA 19litri, apa naturala parcurge un drum lung pana la suprafata, trecand prin straturi de roci vulcanice, nisipuri si roci calcaroase vechi de mai bine de 145 de milioane de ani. Astfel, procesul de alcalinizare este unul natural, fara sa fie nevoie de electroliza sau osmoza inversa. Aceasta intreaga calatorie imbogateste apa, la propriu si la figurat, cu un numar mare de ioni hidrogenati, care ii schimba structura moleculara si o fac si mai hidratanta si revitalizanta. pH-ul de 9.4, precum si continutul echilibrat de minerale, fac aceasta apa un aliat de incredere in dietele antioxidante.

Bidoanele de AQUAVIA 19litri furnizeaza accesul la o apa de o puritate exceptionala, cu un reziduu sec mic (cantitatea de pulbere minerala ramasa in urma procesului de fierbere la 180 de grade Celsius), un gust dulceag si proaspat si un efect racoritor. Daca, in Romania, aceasta marca de apa alcalina este o prezenta obisnuita, locuitorii din Europa abia incep sa cunoasca beneficiile sale, intrucat produsul a aparut inclusiv in Polonia, Ungaria, Lituania sau Marea Britanie.

H2On.ro – conditii avantajoase de comercializare a apei alcaline

Compania H2On.ro, care livreaza acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, apa marca proprie (premiata inclusiv la nivel international), are in oferta sa inclusiv bidoane de AQUAVIA 19litri. Pretul acestora este de 45 de lei pentru 1-2 bidoane (ceea ce inseamna numai 2,36 lei per litru), respectiv 39 de lei pentru mai mult de 3 bidoane (doar 2,05 lei per litru). Mai mult decat atat, livrarea este gratuita cat timp se comanda minimum doua recipiente, fara a fi nevoie de contract sau alte taxe. Nu in ultimul rand, ambalajele in sine sunt 100% reciclabile si BPA-free (fara Bisphenol A).

Prin urmare, daca doresti sa ii servesti organismului o apa de calitate, singurul lichid esential pentru procesele sale interne, acum stii si de unde sa o procuri. Hidratare placuta!