June 23, 2024

Cele mai bune locuri de vizitat în Singapore

Când vrei să explorezi locul neatins, vrei să-i explorezi frumusețea ascunsă, vrei să afli mai multe despre loc, așa că, prietenul meu, drumeția este cel mai bun mediu pentru a explora toate aceste atribute ale oricărui loc.

Trekking înseamnă mersul pe jos mile și mile sau zile și zile cu un motiv specific pentru a explora locul. Acum sper că înțelegeți cu toții ce este trekking-ul și aveți încredere în mine, acesta este cel mai bun mod și mijloc de a explora orice stație de deal.

Trekking-ul se face în general pe stația de deal pentru a explora zona cea mai de sus sau cea ascunsă. Călătorii au nevoie doar de un motiv bun și frumos pentru a rătăci locul. Trekkingul nu numai că vă ajută să lucrați în echipă, ci vă motivează din interior să parcurgeți distanța lungă fără niciun fel de agitație. Trekkingul nu este plictisitor, serios deloc, este o altă parte a distracției și a ne bucura în timp ce urmărim frumoasa creație a naturii. Așadar, de ce nu găsim cel mai uimitor loc pentru drumeții în acest sezon, pentru a vă liniști inima rătăcitoare și pentru a-i oferi un motiv pentru a-și petrece vacanța.

Trek Triund

Bine, să începem cu cel ușor. Pare a fi ușor și este un drum ușor de acoperit fără minciuni din partea mea. Triund trek este cel popular și apare în aproape fiecare rezultat al căutării. Este o călătorie de o zi și puteți face câteva drumeții aici chiar dacă nu aveți mult timp, această călătorie scurtă și simplă este suficientă pentru a vă înveseli. Puteți începe drumul spre triund de la Mclodganj din Dalhousie. Durează aproape 4-5 ore pentru a parcurge această călătorie, iar rezultatul final depășește explicația. Cu toții veți fi întâmpinați de munții acoperiți cu zăpadă și de pajiștile frumoase.

Excursie Kheerganga

Așa că urmează să vă urăm bun venit pe Kheerganga. Situat în valea Parvati, Kheerganga este o pajiște frumoasă și calmă. Acest loc și izvorul termal de la Kheerganga au o mare importanță pentru hinduși și sikh. Este de 4-5 ore de drum de la Barshaini la vârful Kheerganga. La vârful Kheerganga vă puteți relaxa și vă scufundați în frumusețea Mamei Natură și, bineînțeles, nu uitați să faceți baie în izvor fierbinte. Kheerganga Trek vă va oferi o experiență foarte frumoasă de drumeție și dragoste pentru natură.

Călătorie Kinnaur Kailash

Călătoria Kinnaur Kailash este populară printre călători. Această călătorie nu este o plimbare, dar la sfârșitul zilei, voința ta te va duce în călătoria ta. Această călătorie este o combinație de zăpadă și verdeață. Veți avea nevoie de cel puțin 11-12 zile pentru a parcurge călătoria Kinnaur Kailash, ceea ce vă va oferi o experiență foarte încântătoare. După cum sugerează și numele, da, acest loc are o valoare mitologică pentru hindus. După drumeții timp de zile, vei ajunge la Charang La, cel mai înalt punct al Kinnaur Kailash. Kinnaur Kailash este, de asemenea, foarte cunoscut pentru mare, care își schimbă culoarea cu lumina soarelui și arată destul de mult ca shiv lingam. Călătoria Kinnaur Kailash va fi o experiență minunată pentru tine, acea experiență pe care o poți avea doar o dată în viață.

Excursie în tabăra de bază Deo tibba

O călătorie de 5 zile de la Jagat sukh lângă Manali, care este punctul de plecare al acestei călătorii. Excursia Deo tibba vă va conduce la o priveliște uimitoare pe pajiști verzi și o vedere la fel de fascinantă a lanțului pir panjal. Cel mai bun moment pentru drumeții în deo tibba este din iunie până în septembrie, când poți avea cel mai mult. Această călătorie este ușor de parcurs și la fel de uimitoare când vezi priveliștea uluitoare de aici.

Trek cu trecătoarea Hampta

Trekkingul Hampta pass este o experiență foarte uimitoare pe care o poți avea în Himachal. Această trecere acționează ca o punte între valea Kullu și Lahaul. Vederea stejarilor și a nucilor într-o pădure încărcată de verdeață este pur și simplu uimitoare și merită urmărită. În timp ce parcurgeți această călătorie, vă mutați de la verdeața luxuriantă a văii Kullu la valea Chandra. Călătoria de vârf a Hampta Pass vă va lăsa cu siguranță hipnotizat și înjurat. Cel mai bun moment pentru a vizita acest loc este de la mijlocul lunii iunie până în octombrie. Așa că planificați-vă programul în funcție de timpul favorabil al călătoriilor.

A face trekking este distractiv și aventuros, dar în același timp puțin riscant atunci când trebuie să urcați la cea mai mare altitudine, așa că fiți în formă și activ dacă doriți să obțineți cea mai înaltă atitudine din orice drumeție. Vă rugăm să aveți grijă de voi și de ceilalți în timp ce faceți drumeții, acest lucru vă va face experiența de drumeție mai demnă și mai plăcută. Obțineți cunoștințe despre zona de drumeție în care mergeți pentru drumeții.