June 23, 2024

Cum poti tine hotii la distanta?

Cu siguranta te gandesti sa iti protejezi bunurile de tentativele de patrundere prin efractie iar noi te intelegem perfect. Nimanui nu ii place ca teritoriul sa ii fie invadat de intrusi, mai ales atunci cand in interior se afla numeroase obiecte importante. De aceea, azi vorbim despre cum iti poti proteja lucrurile de intrusi.

Instaleaza sisteme de supraveghere

Pe comenzi.ro vei gasi mai multe tipuri de sisteme de supraveghere pe care sa le instalezi in functie de nevoile personale.  Daca iti instalezi camere, sansele ca o persoana rau intentionata sa le vada si sa se simta descurajata sunt extrem de mari, motiv pentru care ar putea sa renunte sa mai intre pe proprietatea ta chiar de la inceput. Recomandarea noastra este sa pui macar o camera la vedere si astfel este foarte posibil sa nici nu ai nevoie de altceva pentru a te proteja.

Nu uita de alarme

Alarmele sunt importante mai ales atunci cand ai in casa foarte multe obiecte valoroase. Poti lucra cu firmele de paza in acest sens astfel incat sa atunci cand alarma porneste, personalul sa se autosesizeze si sa vina sa te ajute. In felul acesta, vei fi in siguranta chiar si atunci cand esti plecat din oras sau chiar din tara si vei putea sa iti urmezi activitatile nestingherit fara sa iti faci tot timpul griji cu privire la casa ta.

Ai grija cu cine vorbesti si unde vorbesti

Nu da detalii despre tine necunoscutilor, nu spune cand pleci si pentru cat timp, iar daca ai in casa obiecte foarte valoroase nu vorbi despre ele pe strada. Niciodata nu stii cine ar putea sa te auda si vei avea surpriza neplacuta sa descoperi ca anumite persoane nu sunt chiar atat de bine interionate pe cat ai vrea tu sa crezi. Daca spui in gura mare toate aceste informatii poti fi auzit si de cei care asta asteapta, un prilej sa iti viziteze casa cand esti plecat.

Instaleaza geamuri si usi de buna calitate

Usile si geamurile sunt foarte importante si sunt singurele de acces catre interiorul casei tale. Ce inseamna asta? Ca este foarte posibil sa intampini unele probleme daca acestea nu sunt de foarte buna calitate si daca nu tin departe intrusii. Din acest motiv, recomandarea noastra este sa iti instalezi geamuri cu sticla rezistenta, eventual chiar cu sticla securizata si usi care sa nu poata fi descuiate cu usurinta.

Nu uita nici de garduri si porti

Gardurile si portile sunt si ele foarte importante. Nu pune gardulete mici daca vrei sa te asiguri ca oamenii trebuie sa ramana afara. Instaleaza sisteme de inchidere si deschidere automate, dotate cu camere si interfoane si astfel nu va mai fi nevoie sa iesi sa vezi cine e la poarta. In felul acesta, nu e necesar sa dai nas in nas cu un potential infractor aflat la poarta ta sau chiar la usa si ai foarte mult timp la dispozitie sa suni dupa ajutor daca vezi ceva suspect, astfel incat sa eviti o problema serioasa.