May 21, 2024

Cum să faci un tur minunat si sa vizitezi obiectivele turistice din Oslo, Norvegia

Când vizitează Norvegia, majoritatea turiștilor le place să meargă la început să viziteze capitala Oslo, apropo, este un oraș frumos și de acolo pot găsi mai multe și diferite moduri de turism disponibile pentru ei, în centrul orașului Oslo. gară terminală și de acolo puteți începe un tur din Oslo către alte orașe apropiate sau îndepărtate.

Dacă te-ai răzgândit pentru a merge într-un tur prin capitală cu autobuzul, te poți deplasa cu ușurință de la gară la terminal de autobuz prin mici conducte de pod între ele, chiar când am văzut că mi-a plăcut ideea de design, de ce? pentru că nu pierzi mult timp, nu cheltuiești mulți bani și poți găsi totul pe lângă, cu siguranță sistemul de transport interior și exterior Oslo este planificat într-un mod minunat și unic Îmi place mult, dacă te-ai hotărât să faci plimbarea prin oraș va avea două opțiuni unul este gratuit, celălalt va costa puțini bani, drumul gratuit este să te plimbi pe jos și are nevoie doar de o pereche de pantofi puternici și de mâncare ieftină, în timpul plimbării tale în centrul orașului Oslo te vei întreba când vei observa majoritatea acestora. oamenii merg lângă tine nu toți sunt norvegieni, așa cum îți imaginezi, de asemenea, sunt un număr mare de turiști, vor ști că atunci când îți vor veni la ureche o limbă diferită și ciudată, dar fii sigur că vei fi fericit pentru că te simți în timp ce mergi între un grupuri turistice internaționale largi, o altă modalitate de a face plimbarea prin cartierele din Oslo va fi cu autobuzul, metroul și tramvaiul, desigur, pentru a le obține, trebuie să plătiți pentru un bilet, de asemenea, nu trebuie să uităm un autobuz dublu de rață pentru care este disponibil. turisti doar vara . Așa că puteți lua acest autobuz pentru a face un tur la locurile celebre din centrul orașului Oslo.

Toate aceste rețele grozave de transport nu le mai pot găsi în 150 de metri pătrați. Vă puteți imagina acest sistem de transport? face cu adevărat un turist să se mute dintr-un loc în altul și să-și găsească destinațiile chiar și fără o hartă wow! de asemenea, dacă un turist rătăcit poate găsi ajutor de la norvegieni care sunt atât de cult și de ospitalitate, știi? Norvegienii apelează cu toate naționalitățile pe cale bună și, din obiceiurile lor, trebuie să întâlnească oameni cu fața zâmbitoare și ceea ce face ca relația cu ei să fie atât de simplă și ușoară încât pot vorbi fluent engleza, deoarece limba engleză este a doua limbă în Norvegia după limba norvegiană, așa că chiar dacă ai întrebat un copil despre ceva în engleză, vei primi imediat răspuns și ajutor. Când am vizitat Norvegia, mi-au plăcut multe lucruri acolo și în curând voi merge din nou în Norvegia nu doar pentru a vizita, ci și pentru a trăi în această țară frumoasă.