May 21, 2024

Cum sa inveti sa schiezi

Pregatirea pentru o vacanta la ski este intotdeauna o sursa de griji, agitatie si multe, multe intrebari: ce statiune, ce cazare, ce scoala si ce instructor de ski sa alegi? Planificarea cu succes a vacantei voastre include nu numai rezervarea cazarii si organizarea calatoriei, ci si integrarea cu atentie a lectiilor de ski in programul vostru (daca este cazul), dar cel mai important pentru cei mici.

Acest ultim punct este cu siguranta unul dintre cele mai importante. Invatarea tehnicii de ski este acum un factor cheie in succesul unei vacante la ski. Si nu e nimic mai bun decat sa fii supravegheat de un profesionist pentru a descoperi bucuriile schiului si a pastra amintiri minunate din vacanta ta.

Cel mai bun moment pentru a invata sa skiezi

Acum, sa inveti sa skiezi nu e o problema atat de mare, deoarece scolile de ski ofera o gama larga de lectii. Lectiile sunt organizate pe nivele dar si pe varsta, suficient pentru a-ti tine ocupati copiii cu lectii extrem de interesante si placute pentru cei mici. Scoala noastra ofera monitor de ski copii cu experienta in domeniu. Grupele din lectiile colective de ski sunt in general mai mari, dar va permit sa progresati mai repede, datorita uniformitatii nivelului.

In schimb, in ​​timpul sezonului rece, scolile de ski ofera lectii in grupuri mai mici. Un avantaj deoarece comunicarea si schimburile sunt facilitate cu instructorul de ski. Sezonul de sfarsit de iarna este intotdeauna un moment bun pentru a invata, deoarece partiile sunt mai putin aglomerate. Conditii ideale pentru ca cei mici sa fie mai confortabili in a face progrese.

Alege-ti direct instructorul de ski

Fie ca este vorba de a descoperi schiul (sau snowboardul), de a-ti imbunatati nivelul de ski sau al copilului tau, totul a fost gandit pentru a-ti putea organiza mai usor si mai placut vacanta. Aici la noi pe site ti se prezinta in detaliu fiecare dintre profesionistii care isi ofera serviciile: descrierea detaliata, si recenziile clientilor sunt disponibile pentru a alege cea mai buna persoana cu care vei impartasi o parte din vacanta ta la ski.

Rezervand din timp, direct de pe canapea, vei avea o gama mai larga de cursuri, cu mai multe locuri disponibile, mai ales daca mergi in vacanta de iarna a celui mic. Suficient pentru a pleca in vacanta fara griji cu lectii de ski perfect pregatite.

Preturi si servicii de calitate

Dincolo de serviciile oferite, Gravity Adventure se angajeaza sa garanteze cel mai bun pret si calitat exceptionala a serviciilor oferite. In cele din urma, este posibil sa va anulati rezervarea gratuit cu pana la 14 zile inainte de inceperea cursului. Rezervari de facilitati care sa nu lase pe nimeni indiferent si care sa incurajeze pe toata lumea sa-si imbunatateasca nivelul de ski.

Rezervand lectiile de ski in avans, nu va mai trebui sa va faceti griji pentru acest lucru odata ce ajungeti in statiune. Suficient pentru a evita foarte mult stres din prima zi de vacanta! In cele din urma, rezervarea in avans va permite sa va faceti timp pentru a inlatura anumite indoieli: cei doi copii ai mei pot fi la aceeasi lectie de ski cu acelasi instructor? Cursul se poate face segmentat in functie de nevoile noastre?