July 21, 2024

Intrebarea de pe buzele tuturor: cum se situeaza castigurile intr-un studio de videochat, comparativ cu cele din IT?

studio videochat

studio videochat

Domeniul IT asigura unele dintre cele mai bune niveluri ale castigurilor din economia romaneasca. In functie de experienta si de responsabilitati, precum si de firma cu care semneaza contractul, un specialist IT din Romania obtine, in general, sume cuprinse intre 1 500 si 3 000 de euro pe luna.

Un alt domeniu recunoscut pentru veniturile extrem de consistente este cel al industriei de divertisment online pentru adulti. Intr-un studio videochat serios ca Studio 20 se porneste de la castiguri garantate de 1 000 de dolari in primele luni, pentru ca apoi cele mai bune modele sa obtina chiar si sume mai mari de 5 000, 10 000 si chiar 25 000 de dolari intr-o luna!

In plus, atunci cand se realizeaza o astfel de comparatie mai trebuie tinut cont de un aspect: pentru a lucra in domeniul IT, ai nevoie fie de o facultate in domeniu, fie de o pricepere si un nivel al experientei care pot fi obtinute doar dupa ani de munca. In schimb, pentru a deveni model intr-un studio de videochat nu e necesara experienta, ci trebuie doar sa fi implinit varsta de 18 ani si sa ai un aspect fizic agreabil.

Iata cum stau lucrurile in ceea ce priveste banii castigati in acest domeniu controversat potrivit celor mai multe pareri videochat!

Castiguri importante obtinute inca din primele luni

La companiile de prestigiu din domeniu, precum Studio 20, modelele beneficiaza de un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, in primele trei luni de contract. Acesti bani sunt acordati indiferent de rezultatele pe care le obtin pe site-uri in aceasta perioada.

Tot in perioada de inceput, fetele beneficiaza si de ajutor financiar pentru completarea trusei de machiaj si a garderobei. Dupa consultari cu modelul si cu make-up artistul, firma comanda produsele necesare si le plateste. Daca fata ramane in acelasi studio de videochat timp de cel putin 3 luni, valoarea lor nu va mai trebui rambursata, ci vor fi considerate cadou de bun-venit.

Comisioanele care cresc nivelul castigurilor

Comisionul standard oferit fiecarui model dintr-un studio de videochat are valoarea de 50% din castigurile totale obtinute pe site-urile de profil. Insa la Studio 20 fetele pot sa cumuleze mai multe bonusuri, care le permit ca in final sa ajunga la venituri de 65% din sumele realizate pe site-uri. Iata cum se acorda aceste bonusuri!

  • 2% daca au fost online peste 90 de ore intr-o perioada de doua saptamani;
  • 5% daca au activat online peste 100 de ore intr-o perioada. Aceste doua bonusuri sunt singurele care nu se pot cumula;
  • inca 5% daca veniturile totale obtinute intr-o perioada depasesc suma de 10 000 de dolari;
  • 5% bonus de fidelitate, obtinut daca activeaza la Studio 20 timp de un an, fara intrerupere.

De asemenea, fetele care implinesc 6 luni intr-un studio de videochat capata si posibilitatea de a obtine un credit rapid direct de la firma, fara intermedierea vreunei banci, deci in conditii foarte bune, fara dobanzi si comisioane. Suma va fi returnata apoi in rate lunare, din banii castigati ca model.

Toate aceste castiguri pot fi dovedite cu acte inca de la prima vizita pe care o faci intr-un studio videochat. Astfel, chiar din momentul semnarii contractului ai garantia ca lucrezi intr-unul din cele mai bine platite sectoare economice din Romania!