May 21, 2024

Dulapul metalic pentru materiale de curatenie, o compartimentare extrem de utila si intuitiva!

dulap metalic

Importanta pastrarii unei curatenii impecabile si a protejarii permanente de microbi, bacterii si virusuri a fost inteleasa deplin de intreaga planeta in urma pandemiei. Prin urmare, atat in institutii, cat si in locuintele private au sporit investitiile pentru materiale si obiecte menite sa asigure cele mai inalte standarde de igiena.

Profesionistii din domeniu stiu ca una dintre conditiile esentiale pentru a face o munca de calitate consta in depozitarea corecta a tuturor produselor pe care le folosesc. Este vorba pe de o parte despre matura, mop, galeata sau storcator, iar pe de alta parte despre diferitele substante folosite pentru a curata podeaua, gresia, faianta sau mobila.

Aceste conditii optime de depozitare sunt asigurate in totalitate de un dulap metalic conceput special pentru materiale de curatenie. Iata motivele pentru care acest produs de pe www.viamond.ro este atat de apreciat!

dulap-metalic

Beneficiile oferite de folosirea unui dulap metalic pentru produse de curatenie

Construite din otel de inalta calitate, aceste obiecte de mobilier sunt rezistente la socuri mecanice sau termice, precum si la eventualele deteriorari cauzate de produsele chimice folosite pentru a curata petele si a elimina microbii. Prin urmare, se remarca printr-o durata de folosinta indelungata, fara a avea nevoie de reparatii.

Produsele sunt prevazute cu diferite tipuri de incuietori sau chei, astfel incat asigura protectie impotriva furtului sau a accesului neautorizat. De asemenea, este eliminat riscul ca un copil sa deschida din intamplare usa si sa aiba acces la substante care i-ar putea pune sanatatea in pericol.

Cea mai apreciata calitate a unui dulap metalic conceput special pentru produse de curatenie este insa excelenta organizare a spatiului. Fiecare model este echipat cu mai multe rafturi sau sertare, ideale pentru depozitare. In plus, exista spatiu separat pentru matura, galeata, storcator sau mop.

Prin urmare, datorita stocarii tuturor ustensilelor si substantelor intr-un singur loc, se economiseste mult spatiu, care poate fi utilizat in alte scopuri. In plus, nu mai exista riscul de a rataci vreun produs, tocmai datorita faptului ca are locul sau bine stabilit.

Modele de dulap metalic pentru materiale de curatenie

Utilizatorii apreciaza in mod deosebit un dulap cu latimea de 800 de milimetri, adancimea de 400 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri, cu corpul de culoare gri si usile intr-o nuanta aleasa de cumparator dintre urmatoarele variante: rosu, galben, albastru, verde si portocaliu.

Fabricat in Italia, produsul se livreaza complet asamblat si beneficiaza de o garantie de 24 de luni, insa durata de folosinta este mult superioara. Are spatiu special pentru galeata si mop sau matura, precum si 3 mini-rafturi pentru recipientele cu substantele necesare curatarii suprafetelor.

Daca folosesti mai multe tipuri de substante, deoarece ai de curatat suprafete diverse, vei aprecia un obiect de mobilier cu 5 polite pe partea dreapta si o polita suplimentara pe partea stanga, plus spatiul pentru mop si galeata. Fabricat in Romania, se livreaza complet asamblat. Are greutatea neta de 39 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: latime de 810 milimetri, adancime de 500 de milimetri si inaltime de 1.850 de milimetri.

Cu oricare dintre modelele de dulap metalic disponibile in magazinul online Viamond.ro, vei avea parte de spatiul ideal pentru depozitare, primul pas spre o curatenie impecabila!