Fisetul metalic, un „folder“ pentru documente reale, caruia nu-i vei putea da „delete“ din greseala!

fiset metalic

Tendinta de a muta din ce in ce mai multe activitati in spatiul virtual a facut ca un numar tot mai mare de documente sa fie pastrate, de asemenea, in format electronic.

Totusi, pentru o depozitare in conditii de siguranta deplina, este necesar sa ai si actele originale, pe hartie. Astfel, te asiguri de faptul ca ele nu pot sa dispara la simpla apasare gresita a unui buton de pe tastatura si ca nu vor fi afectate nici de eventuale erori de retea.

De ce sa folosesti un fiset metalic pentru documente?

Actele sunt importante si merita investitia intr-un obiect de mobilier care ofera conditii mai bune decat cele concepute pentru haine sau unelte.

Un fiset metalic de la www.viamond.ro are o rezistenta si o durata de utilizare superioare celor ale unor produse realizate din materiale precum lemn, PAL sau plastic. El nu este afectat de lovituri sau de schimbari bruste de temperatura, iar materialele din care este facut si modul in care este vopsit asigura inclusiv protectia impotriva umezelii.

Nici macar actiunea sarurilor sau a altor substante chimice nu afecteaza in mod semnificativ un astfel de dulap. Suprafata sa complet lipsita de pori ofera protectie sporita si impotriva bacteriilor, a ciupercilor si mucegaiului.

La aceste beneficii se adauga si capacitatea mare de depozitare. Etajera unui fiset metalic este capabila sa suporte fara probleme o cantitate mare de documente, care pot sa cantareasca zeci de kilograme. Nu exista nici cel mai mic risc de a se prabusi vreodata din cauza greutatii.

Pe piata sunt disponibile sute de produse, cu latime, adancime, inaltime sau greutate diferite, care pot fi adaptate in fiecare spatiu, indiferent de forma sau de dimensiunile sale.

Documente depozitate intr-un fiset metalic

Datorita tuturor acestor avantaje, poti depozita atat actele personale importante, cat si pe cele ale unei firme. Antreprenorii sunt constienti de faptul ca exista un mare numar de acte care, conform legii, trebuie pastrate pentru o perioada de 5 ani. In aceasta categorie intra bonurile de predare, de transfer, de restituire si de consum, notele de receptie, dispozitiile de livrare, de plata si de incasare catre casierie, ordinele de deplasare, deconturile de cheltuieli sau fisele de cont pentru diverse operatiuni efectuate in lei sau valuta.

Alte documente trebuie pastrate pentru perioade mai lungi de timp. In aceasta categorie intra situatiile financiare si raportarile contabile ale firmelor cu o cifra de afaceri de peste 1 000 000 de euro la sfarsitul exercitiului financiar precedent. La randul lor, registrele de contabilitate si documentele justificative care stau la baza inregistrarilor din contabilitatea financiara sunt pastrate 10 ani. Statele de salarii trebuie sa fie disponibile timp de 50 de ani.

Ce model de fiset metalic alegi?

Pentru necesitatile celor mai multe persoane fizice sau juridice se dovedeste ideal un produs prevazut cu 5 spatii diferite de depozitare: 4 polite si baza. Constructia sudata din tabla de otel cu pereti simpli are latimea de 1.000 de milimetri, adancimea de 450 de milimetri si inaltimea de 2.000 de milimetri.

Fiecare dintre cele 4 polite reglabile pe inaltime poate sustine o greutate uniform distribuita de pana la 60 de kilograme. Produsul beneficiaza de o reducere consistenta, pretul actual fiind de 1.449,99 de lei, de la un pret initial de 2.249,99 de lei.

Un fiset metalic iti va oferi siguranta deplina pentru pastrarea celor mai importante documente!