June 23, 2024

Implant dentar pret – cat te costa sa iti restaurezi dantura?

implant dentar pret

Tratamentul cu implant dentar reprezinta, conform medicilor specialisti din toata lumea, cea mai eficienta solutie de inlocuire a danturii edentate. Foarte multi pacienti s-au declarat multumiti de rezultatele acestei proceduri care pot dura si intreaga viata, daca lucrarea dentara este ingrijita corespunzator si sunt respectate indicatiile medicului.

Cu toate acestea, exista si pacienti care sunt reticenti in ceea ce priveste aceasta interventie, din cauza pretului. Insa specialistii Dental Premier sunt aici sa iti arate faptul ca atunci cand vorbim despre un implant dentar, pretul reflecta in totalitate calitatea serviciilor medicale si beneficiile uimitoare de care te bucuri dupa finalizarea tratamentului.

Intr-o clinica profesionista, costul va fi intotdeauna direct proportional cu satisfactia pe care pacientii o au atunci cand se vad cu o dantura perfecta.

Implant dentar – pretul interventiei este corect?

Exista o serie de factori care influenteaza costul implanturilor dentare. In primul rand, numarul de dinti care trebuie inlocuiti poate afecta pretul. Inlocuirea unui singur dinte va fi mai ieftina decat inlocuirea mai multor dinti.

De asemenea, pozitia implantului poate fi importanta, deoarece implanturile din partea frontala a gurii sunt, de obicei, mai scumpe decat cele din partea din spate.

Un alt factor important este calitatea si tipul implantului. Aceste piese sunt disponibile in diferite dimensiuni si materiale, cum ar fi titan sau ceramica. Cand vorbim despre implant dentar, pretul va fi mai ridicat daca acesta este confectionat din ceramica, material care ofera o mai mare estetica si este potrivit pentru pacientii alergici la metale, in timp ce piesele din titan sunt mai accesibile din punct de vedere financiar.

In plus, daca este nevoie de aditie de os sau de alte proceduri suplimentare, cum ar fi sinus lifting intern sau extern etc., pretul tratamentului poate creste.

implant dentar pret

Pe langa pretul implantului in sine, exista si alte costuri asociate cu interventia chirurgicala. De exemplu, va fi nevoie sa platesti pentru consultatii, analize, computer tomograf sau alte investigatii care il pot ajuta pe medic sa evalueze starea danturii si a intregului organism.

Atunci cand te gandesti la implant dentar pret, trebuie sa stii ca locatia clinicii si nivelul de experienta a medicului stomatolog pot influenta, de asemenea, costurile. Cliniciile din orase mai mari sau cele cu o reputatie mai buna pot avea preturi mai mari. La fel se intampla si in cazul unui medic stomatolog cu o lunga experienta in domeniu, care garanteaza rezultate uimitoare.

Cand apelezi la o clinica stomatologica cu prestigiu, trebuie sa te astepti ca pretul tratamentului sa fie mai ridicat, insa acest lucru se justifica. Un cabinet de top are, de obicei, o echipa de medici experimentati si calificati, echipamente si tehnologii avansate si ofera pacientilor un nivel mai crescut de confort prin spatiile de asteptare si camerele de tratament frumos amenajate.

De asemenea, personalul clinicii stomatologice este intotdeauna prietenos, amabil si reuseste sa te faca sa te simti ca acasa, ceea ce conteaza foarte mult atunci cand urmeaza sa beneficiezi de o interventie medicala.

Acum, cand te gandesti la tratamentul cu implant dentar, pretul ti se pare mare? Cu siguranta nu! Ia toate aceste aspecte in calcul si apeleaza cu incredere la aceasta interventie care iti va readuce o dantura impecabila!