July 21, 2024

Implanturile Fast and Fixed, recomandate persoanelor pe cale sa-si piarda dintii naturali

fast and fixed

fast and fixed

“Fast and Fixed”, sau, altfel spus, mai repede de atat nu se poate obtine o dantura noua, fixa! Dezvoltat de unul dintre liderii mondiali din domeniul implantologiei si tehnicii dentare, acest sistem revolutionar da startul unei noi ere! Daca esti pe cale sa iti pierzi dintii naturali si cauti cel mai rapid tratament de refacere a danturii, iata solutia perfecta! Iti vei putea relua viata sociala inca din ziua interventiei, plecand acasa cu o dantura impecabila.

 

Calatoresti mult, ai un loc de munca solicitant care nu iti permite sa lipsesti zile la rand sau esti doar intr-o scurta vizita in tara? Acum, nu mai exista niciun impediment cauzat de lipsa timpului in calea inserarii unor implanturi, solutia oferita de sistemul Fast and Fixed fiind perfecta pentru pacientii care doresc sa isi restaureze dantura rapid.

 

In doar 24 de ore, la www.dentalexcellence.ro poti avea dinti ficsi irezistibili, lucrarile desfasurandu-se in aceeasi zi. Atat inserarea dispozitivelor ce vor prelua rolul radacinilor naturale, cat si a coroanei vor avea loc in cadrul unei singure sedinte. Practic, pe perioada de osteointegrare nu vei mai astepta montarea lucrarii finale avand un aspect estetic nedorit, ci te vei bucura de o dantura fara cusur, complet functionala.

 

Indeplineste-ti visul de a avea o dantura perfecta!

 

Visul oricarui pacient care se confrunta cu lipsa dintilor este sa plece acasa cu dinti ficsi intr-o singura zi. Specialistii pot indeplini acum aceasta dorinta, avand la dispozitie cel mai popular sistem de reabilitare dentara! In urma vizitei la clinica, te intorci acasa cu o dantura provizorie, fixa, cu ajutorul careia aspectul estetic nu mai constituie o problema, iar masticatia, increderea in sine si sanatatea orala sunt clar imbunatatite.

 

Sistemul este dedicat persoanelor care sunt pe cale sa isi piarda dintii naturali, care nu mai au niciun dinte, sunt purtatoare de proteza sau sufera de boala parodontala. Daca te regasesti in una din aceste situatii, nu mai amana consultatia de specialitate si afla cum poti beneficia de avantajele unice oferite de un sistem de ultima generatie.

 

Sistem unic de inlocuire a dintilor cazuti

 

Accentul pus pe unicitatea tehnicii nu trebuie trecut cu vederea, deoarece abordarea este complet diferita fata de metoda clasica. In primul rand, sistemul Fast and Fixed foloseste un numar mai mic de implanturi dentare, respectiv 4 inserate in mandibula si 6 in maxilar, in comparatie cu solutia clasica ce consta in inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare arcada. Fiind vorba de un numar mai mic de dispozitive inserate, numarul inciziilor si interventiilor este redus, procedura fiind astfel minim invaziva pentru pacient.

 

Folosirea unui numar mai mic de incizii si de implanturi decat in varianta clasica este posibila datorita elementelor inovatoare extrem de eficiente. Designul diferit contribuie, de asemenea, la obtinerea unor rezultate spectaculoase, implanturile Fast and Fixed fiind mai lungi, cu spire ce asigura cea mai buna stabilitate si cu pozitie de inserare oblica, pentru a le permite sa sustina fortele masticatorii mari care apar in zona dintilor laterali. In plus, prin aceasta solutie, osul pacientului este utilizat fara a mai fi necesare interventiile de aditie de os si sinus lift.

 

Visezi la dinti ficsi, fara a mai astepta luni in sir? Cel mai cunoscut sistem de inlocuire imediata a dintilor, Fast and Fixed, este gata sa iti indeplineasca dorinta!