July 21, 2024

Locuri de văzut în Thailanda pe care toată lumea ar trebui să le exploreze

De la munți și plaje până la orașe energice, parcuri naționale bogate în faună sălbatică și orașe drăguțe, toată lumea poate găsi ceva de care să se bucure în Thailanda. Este un loc de vacanță pentru sute de mii de oameni și oferă unele dintre cele mai bune străzi din lume. Poți evada în țara zâmbetelor și cu siguranță nu te va dezamăgi.
Unele dintre locurile care trebuie văzute pe care ar trebui să le vizitați sunt:

Phuket

Cea mai mare insula din tara si una dintre cele mai populare, Phuket se lauda cu multe chipuri. Vă puteți îndrepta către nisipurile aglomerate din Patong, deoarece zona este cunoscută pentru sporturile sale nautice și viața de noapte hedonistă. Există, de asemenea, plaje care pot fi savurate dacă pentru asta ai chef. Vă puteți relaxa pe plaja Karon, puteți lua o barcă până la frumoasa plajă Freedom sau puteți admira priveliștile uluitoare de la plaja Kathu. Când vine vorba de divertisment, Phuket vă poate oferi cluburi și baruri de tot felul, restaurante care oferă mâncăruri globale și spectacole de clasă mondială. De asemenea, puteți participa la activități precum karting, drumeții, snorkeling, pescuit, interacțiuni etice cu elefanții și schi jet.

Ayutthaya

Listat de UNESCO, Ayutthaya este unul dintre orașele antice ale Thailandei și este un loc de văzut obligatoriu pentru iubitorii de istorie. Puteți ajunge cu ușurință la ruinele evocatoare prin Bangkok și vă permit să faceți o călătorie înapoi în timp, în epoca de aur a Siamului. Un punct culminant este Wat Yai Chai Mongkorn, cu stupa înalte care pot fi urcate. O vizită în zonele vechi portugheze și olandeze merită, de asemenea, verificată și puteți cumpăra câteva suveniruri de la piața plutitoare.

Krabi

Una dintre cele mai populare provincii din sudul Thailandei, Krabi poate oferi o mulțime de experiențe grozave pe insulele sale și pe continent. Deseori menționată drept una dintre cele mai pitorești insule din Thailanda, Koh Phi Phi ar trebui să fie cu siguranță pe lista ta. O insulă mai relaxată, Koh Lanta oferă plaje lungi și nisipoase, mangrove, baruri relaxate pe plajă și o comunitate Moken. Unele insule mai puțin vizitate includ Koh Rok și Koh Jum. În ceea ce privește continentul, Railay este un paradis pentru cei care iubesc alpinismul. Krabi Town vă oferă o atmosferă locală, în timp ce Ao Nang este o stațiune minunată pe plajă.

Mae Hong Son

O provincie îndepărtată și muntoasă din nordul Thailandei, Mae Hong Son și Myanmar au o graniță. Prin urmare, veți descoperi că majoritatea oamenilor din zonă aparțin grupului etnic Shan. Arhitectura frumoasă și natura orașului de provincie îl fac o oprire excelentă în călătoriile dumneavoastră. Pai este principala atracție a provinciei, care este populară printre oamenii care iubesc o viață relaxată și se bucură de natură. A fost un loc de întâlnire hippie popular la un moment dat și principalele sale caracteristici includ izvoarele termale, canionul Pai și cascadele. Puteți merge cu tubing de-a lungul râului sau puteți face drumeții.