May 21, 2024

Tipuri de portofele pe care le poti alege pentru a fi in trend

Un portofel nou este alegerea ideala pntru toti cei care vor sa tina pasul cu moda. Pe piata, exsita mai multe tipuri de portofele pe care le poti alege atunci cand tot ce vrei este sa fii sigur ca ramai in tendinte, dar exista si variante de portofele pentru barbati atemporale, pe care le vei putea purta pentru foarte mult timp. Iata care sunt acestea.

Portofelul Billfold

Este cel mai folosit portofel de barbati. Un astfel de portofel este ideal si pentru barbati maturi dar si pentru adolecenti. Daca acesta este genul tau de portofel, atunci cauta intotdeauna piele, deoarece isi va mentine aspectul impecabil mai mult decat alte materiale.

Popularitatea sa in randul barbatilor se datoreaza functionalitatii sale de a putea tine tot ce ai nevoie. Banii, cartile de credit si cartile de identitate sunt toate bine ascunse si, daca alegeti optiunea subtire potrivita, acestea vor sta bine in buzunarul pantalonilor.

Portofel pentru carduri

Pentru barbatii carora le place o abordare minimalista, atunci un suport de card subtire este o alegere excelenta. Nu va va ingreuna pantalonii si are suficient spatiu pentru a gazdui confortabil toate cardurile necesare. Un astfel de portofel este alegerea ideala pentru un barbat care nu tine bani la el si care nu depoziteaza facturi.

Portofel pentur buzunarul de la piept

Pentru barbatii care doresc sa adauge o nota atemporala tinutei, acesta este portofelul potrivit. O versiune mai mare a portofelului, portofelul pentru piept este ideal pentru a fi depozitat in buzunarul interior al jachetei de costum sau al unui pardesiu.

Acest stil de portofel evoca un moment iconic din istoria vestimentatiei si va puteti imagina acest portofel pe oameni ca James Bond intr-un roman Ian Fleming. Daca purtati costume in mod regulat, atunci aceasta ar fi o actualizare fantastica a tinutei si ar iesi cu adevarat in evidenta.

Aceste tipuri de portofele sunt considerate variante atemporale, insa totul depinde si de designul lor. In momentul in care alegi un portofel plin de elemente decorative sau care are culori stridente, asteapta-te ca in timp sa se demodeze pentru ca lucrurile tind sa se schimbe des. De aceea, recomandarea noastra este sa alegi de fiecare data portofele de buna calitate, care sa se potriveasca la mai multe tinute si care sa faca fata cu succes schimbarilor care apar in trenduri. Moda se schimba des, dar potofelul ales corect va face fata acestor modificari.