July 21, 2024

Unde să vizitezi în America Latină

Când vine vorba de America Latină, locurile de vizitat nu lipsesc. Indiferent dacă doriți să mergeți în Cuba, Mexic sau Columbia, există multe locuri grozave de vizitat. Să discutăm despre ce face aceste trei locuri speciale.

Mulți oameni s-ar putea să se teamă să viziteze Cuba și din motive întemeiate. Există un regim comunist în vigoare care poate fi alarmant. Odată ce ajungi acolo, îți vei da seama că nu primești o atmosferă de asta pe străzi.

Poate fi îngrijorător faptul că localnicilor cubanezi le este frică să interacționeze cu străinii. Dacă văd poliția, vor opri imediat comunicarea cu un străin. Le este frică să nu fie acuzați de prostituție și trafic de droguri.

A obține o masă bună în Cuba poate fi o provocare. Nu vă înșelați, există o bucătărie excelentă acolo. Doar asigurați-vă că atunci când alegeți un restaurant că alegeți unul care este orientat către turiști.

Una peste alta, aceasta este o țară sigură, care pedepsește cu strictețe crimele împotriva turiștilor. Este cu siguranță un loc grozav de vizitat.

În ceea ce privește Mexicul, este o țară foarte mare, așa că este important să alegi în ce loc din Mexic mergi în siguranță. Stați în zonele în care sunt turiști. Acesta este ceva ce se poate spune pentru majoritatea țărilor din America Latină.

O opțiune excelentă pentru o excursie în Mexic este Cancun sau Playa del Carmen. Acestea sunt zone turistice și au toate facilitățile cu care sunt obișnuiți americanii.

Stațiunile all-inclusive din Cancun sunt o opțiune incredibilă. Ele oferă cuiva posibilitatea de a se bucura de plajă, de vreme și de ospitalitatea pe care mexicanii o aduc la masă. Dacă doriți să explorați mai mult din Mexic, majoritatea stațiunilor oferă excursii în care puteți face lucruri precum snorkeling, speologie, tiroliană și multe altele, având în același timp siguranța de a fi alături de ceilalți turiști și ghizii dvs. de turism.

Când oamenii se gândesc să călătorească în America Latină, primul lucru la care se gândesc probabil nu este Columbia. Acestea fiind spuse, există multe motive pentru a călători acolo. Capitala Borgata este incredibil de frumoasă. Oamenii sunt foarte calzi și prietenoși și sunt foarte primitori cu turiștii.

Există mâncare incredibilă acolo și apoi, desigur, este cafeaua. În ciuda trecutului violent al Columbiei, este un loc grozav pentru vacanță.

Apoi sunt femeile din Columbia. Sunt incredibil de frumoase la fel ca multe dintre femeile din America Latină. Sigur, această opțiune este orientată către bărbați, dar veți găsi că este adevărată.