Urmează să participi la un eveniment de tip cocktail? De ținută se ocupă Astrid Shop

Cocktailurile au căpătat o foarte mare popularitate în lumea evenimentelor speciale, fiind utilizate tot mai des ca tematică principală în cadrul întâlnirilor formale, petrecerilor de zi sau chiar a nunților. Există anumite rigori stilistice care definesc astfel de evenimente, de care dacă vei ține cont, îți vei putea contura cu succes o ținută impecabilă. Descoperă noua colectie de rochii cocktail de la Astrid Shop!

Ce sunt rochiile cocktail?

Evenimentele cocktail sunt cele care încep înainte de ora 19:00, permițând o abordare diferită a ținutei față de cele care au loc noaptea. Deși o rochie cocktail ar putea fi ușor confundată cu una de seară, există câteva criterii majore după care să le poți diferenția. O rochie cocktail este mult mai simplă, având un singur element care atrage atenția, iar, de regulă, lungimile sunt scurte și medii, în timp ce paleta cromatică este foarte vastă.

Modele de tip little black dress sau confecționate în totalitate din materiale care reflectă lumina pot fi o opțiune foarte potrivită pentru astfel de ocazii. Dacă vrei să porți o rochie lungă, în schimb, trebuie să te orientezi către o variantă minimalistă. La Astrid te așteaptă o selecție atent efectuată de rochii care se încadrează perfect în recomandările acestui stil vestimentar astfel încât, să mergi la sigur cu orice alegere.

Alege rochia cocktail potrivită pentru tine

Dincolo de detaliile care fac o rochie să fie potrivită pentru un astfel de eveniment, este important să te orientezi către acele modele potrivite pentru silueta ta, așa că optează pentru croiuri clasice, care complimentează și alungesc silueta. Decupajele și transparențele sunt alte detalii de care să ții cont pentru a crea echilibru și armonie vizuală. La Astrid te așteaptă modele special conturate pentru tine în așa fel încât să îți fie ușor să găsești rochia cocktail perfectă. Un model foarte versatil îl reprezintă rochia Elora midi, neagră, mulat, care impresionează prin detalii și te scoate din anonimat.

Bucură-te de calitate absolută și prețuri excepționale

În crearea colecției de rochii cocktail, magazinul Astrid Shop s-a concentrat selectarea unor opțiuni foarte accesibile pentru toate buzunarele. Cu o sumă modică, îți vei putea achiziționa modelul preferat, de calitate superioară, care arată și se simte impecabil. Rochiile Astrid sunt așadar o opțiune ideală atât pentru imaginea, cât și pentru bugetul tău.

Cumperi simplu și rapid o rochie specială de la Astrid Shop

Din momentul în care ai găsit modelul preferat, durează doar câteva zile să devină al tău. Adaugă-l în coș, completează datele de livrare și facturare, iar comanda va ajunge prin curier rapid, direct la ușa ta.

Descoperă zecile de modele deosebite care te așteaptă la Astrid Shop și optează pentru cel care îți bifează toate așteptările!